Far og to døtre


Sommerkonsert i Lurøy kirke (fredag 30. juni) og Aldersund kirke (lørdag 1. juli)

 

Anne Daugstad Wik (mezzosopran), Tora Daugstad Wik (sopran) og Roar Wik (bass-baryton) synger kjente sanger og arier og duetter fra Operalitteraturen

Publisert 23. juni 2023

Far og to døtre er en gruppe fra Byneset, Trondheim som har sunget sammen siden 2013. Gruppa er allsidig og har opptrådt blant annet på Moldejazz og har reist rundt på flere turnéer med Den Kulturelle Spaserstokken i Trondheim kommune. Deres siste opptreden var med Trondheimsolistene på Frøset østre i Trondheim.

«Alt vi følte mangle denne ettermiddagen var fyr i peisen» skriver festivalavisa Fireflate etter gruppas opptreden på Moldejazz i 2018.

Tora Daugstad Wik (sopran) avslutter sin bachelorgrad i utøvende klassisk sang ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm våren 2024.

Anne Daugstad Wik (mezzo-sopran) har en bachelorgrad fra Griegakademiet i Bergen og avslutter sin master i utøvende klassisk sang ved Musikhögskolan i Malmö våren 2024.

Roar Wik (bass-baryton) studerte ved Operahögskolan i Stockholm og hadde sitt virke som operasanger i Sverige og Tyskland på 80 og 90-tallet.

 

Tilbake
Del